Monday, August 17, 2009

Bye..Bye..Itam~~ -_-


~Dalam Kenangan~

-------------------------------------------------------

17 OGOS 2009

-------------------------------------------------------

pada 15 ari bulan dea da tunjukkan
sikap yg lain sangat...
mule2 ingatkan dea demam je...coz bdn dea panas!!

malam tu...dea tidur dgn aku....
cara dea tidur mmg nmpak dea ngah demam!
aku x sangke malam tu...malam terakhir
dea tidur dgn aku! -_-

esoknye..dea still mcm tu jugak..
nak bwk g klinik..tutup!
dea x makan langsung..myB x de slera..

aku nampak dea masuk blik air..
maybe dea nak minum....aku amikkan dea air..
aku temankan jugak dea kat situ~
dea asek kluar masuk blik air je..
pastu banyak kali dea muntah..hmmmm

pagi ni..mase aku nak sahur....
aku cari dea,,dea still kat blik air...
kalau dea sihat..mesti dea pun ade kat meja makan..
'sahur' same2 ngan kitorang~~

tapi..b4 aku g skola...aku dok dpan bakul dea
lpas tu..aku tkejut tgk dea da 'sawan'..
aku takut sangat...aku belai dea~~

pas2..arini pun aku bwk fon g skola..
aku pesan kat mak..kalau ape2 jd kat dea..mesej aku
~dlm kol 9..ade mesej masuk...
tapi aku x on..coz ngah blaja time tuh..
da waktu rehat..kwn aku yg on mesej tu..
pas2 dea ckp..'itam da mati' !


mase tu aku terus tediam...
tundukkan muke kat meja... T_T
aku rase cam nak balik je time tu....
tp ape aku ley buat..aku juz dpt tgk ayah tanam dea malam ni...
lagi sekali aku menangis~~

---------------------------------------------------------
itam..
ITAM TIDO YE...
kite sayang itam~~~ -_-

---------------------------------------------------







Photobucket

2 komen kamo!:

NazirahEhsan said...

Tam..

fadzligenkO said...

wa comel lew tam...
tringt kucing fadz dlu..
sbr ea...yg dtg past akn perg,tu mgjar kite untk mghargai insan yg masih ad dsisi"...