Monday, August 3, 2009

Sehari Di Rumah Titian Kasih #2



haluu..
kat bwh ni pix2 yg aku nak kongsikan kat korg..
heheh...x nak tgk sudah~ g blog laen xD

masa kitorang kat sane..
secara kebetulan org TV3 & HOTfm datang..
buat rakaman untuk REMAJA..maybe :p
tapi yg aku tau..siaran untuk hari raya ^_-

DIKIR BARAT
daripada adik2 titian kasih :)
kiut ryte??mmg semangat dorg ni..hehe..
& dorg buat latihan dikir ni b4 TV3 & HOTfm.....

hmm..yang c danny ni plak..kalo x silap aku..
dea ni dtg sendiri kot..myb dea slalu dtg umah titian kasih..
hehhe..okay la tu dea dtg time dikir barat..
dea kan orang kelantan :p tapi kan..dea ni puteh gile laa..ye la..
kt tv nmpak dea biase2 je..tp tgk live..puteh yg amat ^_^

kieran
hmmm...dea ni suke buli dak2 SMKTG..
mauauhahha...sian shila kena nyanyi :p
coz kitorang kalah maen pmainan 'gorang pisang'
so,salah sorg drpd dak smktg kne denda menyanyi xD

yang ni pulak ANNE hotfm
yang ni pun aku tgk live laen sgt2..
aku kategorikan dea ni kiut gile aa..
muaahahha...siyes beb! xD
kat sne ..spanjang mase dea duduk ngan adik2 titian kasih! :)

haaa.....yg ni plak AZURA..
pengacara REMAJA ^_^
sporting abis la dea ni...n kpale dea ni giler2 sket..
muahahaha...u roxx aaa sis xD

Azura & E-ONE
pengacara R E M A J A

DANNY again~ c(;

hmmm...yg ni pun....
sme gak mcm c azura tu.......
pun aku xkenal..mule2 ingatkan dea org blakang tabir..
da balik umah baru aku tau dea ni sebenarnye pengacara remaja jugak..
tp nape kwn2 aku x knl..??hhaha.....& dea ni pun kumpulan FO3
jugak same ngan e-one time kat mentor dulu...hihhi

yihhaaa....
AIDIT MARCELLO :)

ehem...
ALLY ISKANDAR ^_^
hhehehe...dok dpn aku plak...ape lg kan?heheh
sbnrnye sblh2 tu ade org laen gak..
so,aku edit pix ni..tggl aku ngan ally jek ;p
jaat x aku???hehehe....tp..ape aku kisah kan??heheh

yeahh...azura again ~~ c(;
aku cakap ngan dea
'kak,,tolong amik gambar' .. & aku bg dea fon..pastu kan..
' oo..dea rendah,suruh akak amik ye'
muahahah...siot x??hahahah...aku terus gelak time tu..
'xrendah..kurang tinggi jek' ;p
hihi..sabo je laa..

huhu...mate aku merah time ni.......
ni c.lens punye pasal la..!! #$%&^%$#$#
c(;

dan yg terakhir skali...
bersama RYAN !!!!!
dea sangattttt cute~~~
baru 6 bulan....i miss u baby :)

----------------------------------------------------

aidit marcello , anne , kieran , & sewaktu dgnnye
aku xdpt nak amik pix same2..coz lpas tu
dorang kne g sunway lagoon..ade xplorace..so,dorg kne cepat..!


tamat..

(pix lain ade..tp cukup la ni je)


Photobucket

3 komen kamo!:

Bp @ pengerindu.com said...

hhihihi bestynyerr ko .. aku hari tu 1 ogos ambik gambar dgn artis seacrh ,. tu pun nasib,

C.V said...

heheheh...
ni pun nasib je ni..
mane tau dorng nak dtg wat pengambaran ..huuhu

Muhammad said...

mantap2!